Ik ben 66 jaar oud en ben geboren te Paramaribo, Suriname. Ik ben nu officieel twee(2) jaren gepensioneerd, na drie en een half jaar doorgewerkt te hebben. Tot mijn vier en zestigste(64) dus.

Ik heb dus 46 jaren zitten tussen mijn eerste dag als leerling en mijn laatste werkdag op mijn vier en zestigste(64ste) jaar in het St.Vincentius ziekenhuis, (R.K.Z).

 

Van die 46 jaren heb ik 38 als verpleegkundige gewerkt. Een carrière waar ik vol liefde aan heb kunnen bouwen en met een dubbel hart, doch een voldaan gevoel heb kunnen afsluiten.

Mijn hobby’s zijn lezen, wandelen, naar muziek luisteren en naar heel leuke televisie series kijken. Ik heb voor de nieuwe uitdaging als bestuurslid van V.V.S. gekozen, om toch nog enige invloed te trachten uitoefenen op zaken die nodig moeten veranderen om de zorg te verbeteren en de liefde erin te houden.

Mijn grootste wens betreffende de zorg is dat er meer liefde in gestopt wordt naar de zorgbehoevende, maar ook een veel betere waardering komt, zowel financieel als sociaal-maatschappelijk voor de zorgverlener. Ik wens ook heel veel verandering in de waardering naar gepensioneerden toe, die hun sporen reeds verdiend hebben en vol liefde en met heel veel persoonlijke offers hun werk hebben gedaan.

Ik zie mezelf over tien(10) jaar nog steeds mij inzetten voor de zorg.
Met kracht, inzicht, wijsheid en genade van De Almachtige God, hoop ik op elke mogelijke manier een bijdrage te kunnen leveren om de zorg een liefdevol en hartverwarmend beroep te laten blijven en daarin juist nog meer verbetering te brengen.

Mooiste beroep. Zorg is liefde, liefde is zorg. Ik ben gezegend