Mijn naam is Giovanna F. Tevreden, ben geboren op 17 Juni 1983 te Paramaribo.

Ik ben gediplomeerd verpleegkundige werkzaam in het Academisch Ziekenhuis Paramaribo op de afdeling klasse.

Mijn hobby’s zijn: Lezen, sporten (momenteel niet actief), sociaal bezig zijn, tuinieren.

 

Ik heb mij kandidaat gesteld om zitting te nemen in het bestuur omdat:
1. Ik het verschil wil uit maken en wil opkomen voor de belangen van verpleegkundigen.
2. Ik de verpleegkundigen bewuster wil maken om samen te bundelen/ een vuist te vormen om zo hun plek als verpleegkundigen te kennen en in te nemen, om zodoende de kwaliteit van de zorg te verbeteren en te waarborgen.
3. Ik verpleegkundigen wil motiveren op actief te participeren aan / tijdens activiteiten welke georganiseerd wordt voor verplegenden.
4. Verplegenden moeten niet actief zijn, maar proactief.
5. Nascholing: Het stimuleren van verpleegkundigen om de nieuwe wetenschappelijke inzichten toe te passen door middel van geaccrediteerde nascholingsactiviteiten. De wetenschappelijke inzichten kunnen gecombineerd worden met casuïstiek, interactieve onderwijsmethode en nieuwe media ( E- Learning), organiseren van symposiums, congressen zodat bewustwording van verplegenden vergroot wordt.

Wat ik graag zie veranderen binnen de verpleging is de samenwerking en communicatie onderling. Een goede samenwerking en omgang onderling opbouwen door effectieve communicatie. Informele communicatie kan zeker bijdragen aan een goede samenwerking.

Samenwerking: Verplegenden werken eenmaal samen als team, daarom is het belangrijk om elkaar als teamspelers te behandelen. Als verplegenden moet jij je inzetten om samen met het team je doelen te bereiken, met name het leveren van kwaliteitszorg.

Hoe zie ik mezelf over 10 jaren?
Momenteel focus ik mij op het behalen van diploma’s en sta open voor alles wat de toekomst te bieden heeft. Verder wil ik mij specialiseren in de zorg. De zorgsector verzorgt erkende opleidingen en geaccrediteerde scholing. De opleidingen spelen in op de snelle veranderingen en toenemende specialisering in de dagelijkse praktijk.

Als verpleegkundige zie ik heel veel kansen en verbeteringen en deze wil ik oppakken en dat verruimt de ambitie en de kansen naar persoonlijke groei.

Verder streef ik er naar toe samen met de andere bestuursleden de gestelde doelen te realiseren.